Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Terasele din Slatina intră în legalitate
05.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 740

În timp ce polițiștii locali continuă să verifice agenții economici care dețin terase sau marfă amplasată pe spațiul public, tot mai mulți comercianți vin la Direcția Economică Slatina să își achite obligațiile. Autoritățile spun că vor verifica ulterior în teren dacă se și respectă amplasamentele.


De voie, de nevoie, patronii de terase din Slatina intră în legalitate. După verificările demarate de polițiștii locali, Direcția Economică a înregistrat un val de solicitări din partea celor somați să plătească pentru ocuparea domeniului public.
Toți agenții economici care dețin terase vor fi verificați periodic. Reprezentanții municipalității vor să se asigure că respectă amplasamentul și nu mai scot în stradă mese și scaune în plus.
Comercianții care vor să amplaseze terase pe domeniul public trebuie să știe că au nevoie și de o autorizație emisă de Serviciul de Urbanism al Primăriei Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019