Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Drum bun pentru ocolirea Podului Olt
04.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 749

Primăria Slatina va reface porțiunea din strada Basarabilor care ajunge la barajul de pe Olt. Municipalitatea a decis să investească în acest tronson pentru a facilita traficul, atunci când Podul Olt va fi închis pentru reparații. Autoritățile pregătesc documentația și pentru lărgirea străzii Drăgănești la patru benzi pe sens, în zona industrială.


Închiderea Podului Olt pentru reparații va afecta grav traficul rutier din Slatina. Municipalitatea caută soluții pentru a asigura o rută ocolitoare în primul rând pentru autoturisme. O variantă ar fi drumul care pornește din Slătioara, ocolește barajul Oltului și urcă în Slatina, pe strada Basarabilor, prin zona stației de epurare. Primăria a inclus acest tronson într-un proiect de reabilitare, lucrările urmând să înceapă în această vară.

Un alt drum de la marginea Slatinei, strada Drăgănești, care traversează zona industrială, va fi modernizat și lărgit, anunță autoritățile.
Cele două tronsoane vor fi asfaltate prin intermediul acordului cadru derulat de Primăria Slatina, care a semnat contracte de execuție cu trei constructori. Astfel, nu vor mai fi derulate licitații pentru fiecare lucrare în parte, iar termenul de finalizare va fi mult scurtat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE