Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Asfaltare cu probleme pe Aleea Muncii
03.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 601

Reprezentanții municipalității au mers astăzi să viziteze șantierul de asfaltare de pe Alee Muncii, după ce i-au semnalat constructorului anumite nereguli legate de soluțiile tehnice folosite. După ce au luat la rând fiecare străduță, au chemat un reprezentant al firmei contractante și i-au explicat că trebuie să remedieze rapid anumite nereguli.


Trotuarele de pe Aleea Muncii sunt în această perioadă în modernizare. Constructorul are de asfaltat 4.000 de metri de spațiu pietonal, cu tot cu aleile dintre blocuri, iar lucrările sunt atent monitorizate de autorități. Astăzi, Cristian Cismaru, administratorul public Primăriei Slatina a mers să vadă cum se lucrează, după ce reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor i-au semnalat constructorului anumite nereguli pe care nu le-a remediat.
În perioada următoare, reprezentanții municipalității vor fi cu ochii pe constructori, să se asigure că au refăcut tot ce nu era conform.
Autoritățile fac un apel către locatarii din zonă să nu parcheze mașinile prea aproape de trotuar, pentru a permite accesul utilajelor și muncitorilor care lucrează la asfaltare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE