Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătinenii, încântați de noul parc
20.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1120

O oază de verdeață și relaxare, un spațiu amenajat modern, în care slătinenii se pot bucura de natură. Asta și-au propus autoritățile, atunci când au decis să transforme terenul fostei unități militare într-un parc uriaș. Acum, proiectul lor este la un pas de a fi realizat.


Parcul de la unitatea militară crește sub ochii slătinenilor. Aleile prin contur, copacii înverzesc pe zi trece, iar locurile de joacă au fost instalate. De asemenea, terasa din centrul parcului este aproape gata, muncitorii lucrând acum la finisaje. Utilajele pregătesc terenul pentru ca apoi să fie amplasate rulourile de gazon.
Fie că locuiesc în zona Gării fie că sunt doar în trecere, slătinenii admiră noua zonă de agrement. Va fi locul perfect pentru timp petrecut în aer liber, spun familiile care au copii mici.
Reprezentanții Primăriei Slatina au propus constructorului ca termen de finalizare a lucrării finalul lunii iulie, începutul lunii august. De aceea, lucrările viitoare vor fi riguros programate, astfel încât acest termen să fie respectat.
Noul parc se întinde pe o suprafață de 3 hectare, va dispune de sistem de iluminat inteligent, o pistă de alergare acoperită cu tartan, un teren de sport multifuncțional cu tribune, dar și aparate de fitness.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019