Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Transportul public din Slatina, revoluționat
14.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2768

Slătinenii vor circula, de anul viitor, cu autobuze electrice. Două proiecte prin care se vor achiziționa 18 mijloace de transport în comun ecologice și se vor reface complet stațiile din tot orașul sunt în plină desfășurare. Investițiile derulate cu fonduri europene își propună să îi convingă pe cât mai mulți locuitori ai Slatinei să lase mașinile acasă, pentru a folosi transportul public.


Să aștepți autobuzul într-o stație cu internet wireless, ecran video și panou care indică timpul de așteptare. Să urci apoi într-un autobuz nou, confortabil, modern, cu temperatură controlată, care să circule rapid, pe mai multe trasee. Toate acestea nu sunt un vis frumos, ci punctele cheie ale unor proiecte cu fonduri europene care vor fi implementate anul viitor în Slatina.

Toate stațiile de autobuz vor fi înlocuite cu unele moderne, iar biletele vor putea fi cumpărate on-line, de pe telefonul mobil, anunță conducerea Primăriei Slatina. În plus, vor fi amplasate stații noi, în zonele în care se vor extinde traseele mijloacelor de transport în comun.
Toate aceste investiții în sistemul de transport public ar trebui să îi convingă pe cât mai mulți slătineni să lase mașinile în parcare și să circule rapid și mai ieftin cu autobuzul, explică edilul Slatinei.
În proiectul derulat de Primăria Slatina mai sunt incluse stații de încărcare rapidă, care vor permite alimentarea autobuzelor pe traseu, dar și cu stații de încărcare lentă, instalate în autobaza Loctrans.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019