Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina înflorește cu Expo Flora
08.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1862

Primăria Slatina pregătește o nouă ediție a Expo Flora, eveniment ajuns la ediția a XXV-a. Peste 60 de expozanți și-au anunțat deja prezența pe esplanada orașului, în perioada 23-26 mai. Ei vor oferi cumpărătorilor atât flori și bulbi cât și unelte pentru grădinărit și articole de artizanat.


Slatina înflorește la sfârșitul acestei luni, când municipalitatea va organiza o nouă ediție a Expo Flora. Zeci de producători de flori din toate colțurile țării, dar și comercianți de articole de artizanat și accesorii pentru grădină își vor expune marfa pe esplanada orașului.
Anul trecut producători din toate colțurile țării au adus la Slatina plante de tot felul, de la trandafiri, căpșuni în ghiveci care rodesc tot anul și până la mimoze, lavandă sau plante aromatice.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019