Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Târgul săptămânal din Osica de Sus, modernizat
02.01.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1557

Unul dintre cele mai mari târguri comunale din județul Olt va fi extins și complet modernizat. Construirea unei hale de lactate și reabilitarea celei vechi, înlocuirea meselor din ciment, amplasare unor containere sau modernizarea grupului sanitar sunt principalele investiții care se vor realiza în Piața Agroalimentară din Osica de Sus. Valoarea proiectului se ridică la aproximativ 660.000 de lei.


Primăria Comunei Osica de Sus a obținut recent finanțare europeană prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, pentru modernizarea târgului comunal.
Lucrările pentru reabilitarea, extinderea și modernizarea târgului din Osica de Sus vor începe din primăvară, când vremea se va încălzi. Noul târg va avea o suprafață de peste 3,5 de hectare.
După finalizarea lucrărilor de modernizare, autoritățile locale își doresc să obțină autorizația de funcționare din partea inspectorilor veterinari. La nivelul județului Olt, în acest moment, târgurile din Slătioara, Colonești și Grojdibodu sunt autorizate de DSVSA.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE