Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua Națională, fără hora Unirii și defilare
01.12.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 332

1 Decembrie - Ziua Națională României, a fost marcată, astăzi, la Slatina. Manifestările s-au desfășurat la statuia domnitorului „Alexandru Ioan Cuza“, cu respectarea tuturor măsurilor pentru prevenirea îmbolnăvirii de COVID-19. Autoritățile și puțini slătineni, au sărbătorit această zi importantă într-un cadru restrâns și le-au urat „La mulți ani” tuturor românilor.


Ca în fiecare an, Ziua Națională a României a fost marcată astăzi și la Slatina, dar în condiții stricte de respectare a măsurilor de protecție împotriva îmbolnăvirii de COVID-19. Primăria municipiului Slatina, Prefectura Olt și Garnizoana Slatina au marcat momentul la statuia domnitorului „Alexandru Ioan Cuza“.
Oficialitățile și câțiva reprezentanți ai partidelor politice
au depus coroane la monumentul domnitorului.
Câțiva slătineni, printre care și doi frățiori, au venit să vadă ceremonia de Ziua Națională a României. Cu mască de protecție și încercând să respecte distanțarea, ei le-au urat „La mulți” ani tuturor românilor.
Primarul Slatinei, Emil Moț, dar și președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu au transmis un gând bun slătinenilor și românilor de pretutindeni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE