Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Zi liberă și primă pentru vaccinare
21.10.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 996

S-a reluat vaccinarea anti-Covid la Alro Slatina, atât cu prima doză, cu rapelul, iar de câteva zile se face și doza booster. De astăzi, angajații care se imunizează primesc o zi liberă de la serviciu, dar și o primă de 100 de lei. Decizia a fost luată de conducerea companiei, pentru a mări procentul de vaccinare, care în acest moment este de aproape 60%.


 Alro Slatina începe o nouă campanie de vaccinare anti-Covid, în rândul salariaților. Reprezentanții companiei anunță că centrul de vaccinare, deschis în incinta fabricii, și-a reluat activitatea începând de luna aceasta. Angajații sunt imunizați atât cu prima doză, cu rapelul, iar de câteva zile se administrează și doza booster.
Reprezentanții companiei Alro Slatina încearcă să convingă tot mai multe persoane să se imunizeze. De astăzi, cei care se vaccinează au o zi liberă de la muncă, dar și o primă în bani.
Exemplul celor de la Alro, de a-și motiva salariații să se vaccineze, vor să îl urmeze și alte companii din oraș.
La centrul de vaccinare de la Alro Slatina pot fi imunizați ca și în prima etapă, atât membrii familiilor angajaților, dar și salariați de la alte fabrici din municipiu.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021