Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Zi istorică, marcată cu fast la Slatina
09.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 253

Zi cu triplă însemnătate istorică marcată, astăzi, la Slatina. A fost Ziua Independenţei de Stat a României, Ziua Victoriei şi Ziua Europei. În cinstea celor trei mari evenimente, autoritățile au organizat un ceremonial la Cimitirul Eroilor, unde au fost ținute discursuri și au fost depuse coroane de flori. La final, soldații au defilat, în aplauzele celor prezenți la manifestări.


Ziua Independenţei de Stat a României, Ziua Victoriei Coaliţiei Unite în cel de-al Doilea Război Mondial şi Ziua Europei, sunt cele trei mari evenimente care au fost marcate, astăzi, la Slatina. Autoritățile locale, primarul Slatinei, Emil Moț, parlamentari, directori de instituții, dar și oameni politici, s-au adunat la Cimitirul Eroilor, pentru a marca această zi.
Prefectul de Olt, Silviu Neacșu, a transmis mesajul ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, cu ocazia sărbătorii zilei de 9 mai. A fost recitată și o pozie patriotică, ale cărei versuri au trezit în sufletele celor prezenți sentimentul de mândrie națională.
Autoritățile locale și județene, șefi de instituții, dar și reprezentanții partidelor politice au depus apoi coroane de flori la Cimitirul Eroilor. Manifestările s-au încheiat cu defilarea Gărzii de onoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE