Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Zeci de floricultori, așteptați la Expo Flora
20.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1669

Ediția a XXIV-a a Expo Flora are loc în perioada 10-13 mai, pe Esplanada Slatinei. Zeci de floricultori, dar și comercianți de obiecte de artizanat, dulciuri și jucării sunt așteptați să își instaleze standurile în cele cinci zile ale expoziției cu parfum de primăvară. Până acum și-au anunțat participarea 20 de agenți economici, numărul lor urmând să crească semnificativ în săptămânile care urmează.


Esplanada Slatinei va fi din nou invadată de mii de flori, aranjamente și arbuști, de dulciuri aromate și obiecte decorative de tot felul, reunite toate sub sigla Expo Flora.
Solicitările din partea celor interesați să își expună marfa la Expo Flora au început să vină deja, la sediul Direcției Generale Economice Slatina.
Comercianții vor avea de achitat o taxă de 15 lei pe zi plus taxa de închiriere a domeniului public, de doi lei pe metrul pătrat pe zi. Anul trecut, Expo Flora a înregistrat peste 50 de expozanți.
 

expo flora 2018 esplanadă
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018