Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Zeci de floricultori, așteptați la Expo Flora
20.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2094

Ediția a XXIV-a a Expo Flora are loc în perioada 10-13 mai, pe Esplanada Slatinei. Zeci de floricultori, dar și comercianți de obiecte de artizanat, dulciuri și jucării sunt așteptați să își instaleze standurile în cele cinci zile ale expoziției cu parfum de primăvară. Până acum și-au anunțat participarea 20 de agenți economici, numărul lor urmând să crească semnificativ în săptămânile care urmează.


Esplanada Slatinei va fi din nou invadată de mii de flori, aranjamente și arbuști, de dulciuri aromate și obiecte decorative de tot felul, reunite toate sub sigla Expo Flora.
Solicitările din partea celor interesați să își expună marfa la Expo Flora au început să vină deja, la sediul Direcției Generale Economice Slatina.
Comercianții vor avea de achitat o taxă de 15 lei pe zi plus taxa de închiriere a domeniului public, de doi lei pe metrul pătrat pe zi. Anul trecut, Expo Flora a înregistrat peste 50 de expozanți.
 

expo flora 2018 esplanadă
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019