Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vaccinarea la țară
22.10.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1348

Peste 85.000 de olteni s-au vaccinat cu schemă completă, până în acest moment, în județul Olt. Dacă vaccinarea în mediile urbane este la liber, la sate oamenii trebuie să se înscrie pe listele de vaccinare ale localității. Potrivit calendarului Prefecturii Olt, echipele mobile se vor deplasa, în perioada imediat următoare, în mai localități oltene.


 Campania de vaccinare la țară a devenit din ce în ce mai populară. Echipele mobile ale Prefecturii Olt vor merge în mai localități din județ pentru a-i imuniza pe toți cei care s-au înscris pe liste.
Una dintre echipele mobile ale Direcției de Sănătate Publică Olt s-a deplasat, astăzi, în comuna Brâncoveni. Edilul localității spune că pe listele inițiale au fost înscriși aproximativ 150 de oameni, majoritatea vârstnici.
Primarul comunei Brâncoveni îi îndeamnă și pe ceilalți locuitori să se vaccineze, întrucât este singura modalitate de a reveni la normal.
Echipele mobile de vaccinare se vor deplasa zilele următoare în localitățile Movileni, Orlea, Băbiciu, Tia Mare, Vișina Nouă, Vișina, Cungrea, Teslui și Grojdibodu.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021