Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Taxa auto, restituită cu dobândă
02.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 568

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Olt a returnat taxa auto pentru toți contribuabilii care au depus solicitări în acest sens. Numai cei cărora le expiraseră conturile bancare nu și-au primit încă banii. În perioada următoare vor fi returnate, în aceleași conturi, dobânzile calculate pentru fiecare caz în parte.


Majoritatea oltenilor care au cerut restituirea taxei auto au primit banii în cont, au anunțat reprezentanții Fiscului, care au făcut primele plăți încă din luna aprilie.

Cei care au plătit taxele de înmatriculare după data de 15 martie 2013 vor primi în perioada următoare și dobânzile aferente, care sunt destul de consistente. Spre exemplu, pentru o taxă de 3.825 de lei, plătită în septembrie 2013, dobânda calculată până la data de 4 iunie, când taxa a fost restituite, este de 1.600 de lei. În cazul unei taxe de aproximativ 2.600 de lei, de exemplu, care a fost achitată la jumătatea anului 2016, dobânda calculată este de aproximativ 550 de lei.

Contribuabilii ale căror conturi bancare indicate în cerere au expirat între timp nu au intrat deocamdată în posesia taxei auto.

Aproximativ 25.000 de olteni au cerut restituirea taxei auto și au primit banii în cont.  

taxa auto finante dobanda
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020