Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sunt refăcute trecerile de pietoni
10.09.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 514

Se refac trecerile de pietoni la Slatina. Angajații DASIP lucrează intens în zona unităților de învățământ, pentru ca de luni, când elevii se vor întoarce la școală, să poată circula în siguranță. Zeci de astfel de marcaje din oraș sunt revopsite în această perioadă.


 Se lucrează la trecerile de pietoni din municipiul Slatina. Zeci de astfel de marcaje sunt revopsite în tot orașul de angajații Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public (DASIP). Este o acțiune necesară și are are loc în fiecare an, în această perioadă.
Acolo unde este cazul, vor fi înlocuite și indicatoarele în zona trecerilor, potrivit celor de la DASIP. Începând de anul următor, toate trecerile de pietoni din Slatina vor fi revopsite cu ajutorul unei componente speciale, care le va face mai rezistente la trafic și la intemperii.
Din această toamnă, o parte din trecerile amplasate foarte aproape una de cealaltă vor fi desființate, urmând să fie montate semafoare cu buton. Excepție fac trecerile din zona școlilor, acolo unde nu va dispărea niciun astfel de marcaj.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021