Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Știri pe scurt
23.07.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 178

Informațiile din cadrul acestei rubrici sunt astăzi din educație, sănătate și actualitate.


COVID-19│VALUL 4 STĂ SĂ ÎNCEAPĂ
Pericolul unui nou val de COVID-19 este din ce în ce mai aproape. Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, un nou val de infecţii şi îmbolnăviri ameninţă să apară la nivel global. Primele cazuri de coronovirus cu tulpina Delta au fost depistate şi în România, fiind cauza a 4 decese şi a 101 îmbolnăviri.

BAC 2021│ELEVII SE ÎNSCRIU PENTRU A DOUA SESIUNE
Săptămâna aceasta, elevii care nu s-au înscris la BAC sau care nu au luat note suficient de bune pentru a promova, mai au o şansă de a trece examenul în a doua sesiune. Înscrierea a început de pe 19 iulie şi durează până pe 26. Primul examen începe pe 19 august la limba şi literatura română, iar pe 18 şi 19 urmează probele obligatorii ale profilului şi cele la alegere.

ELEVII AFLĂ LA CE LICEU AU FOST REPARTIZAŢI
Absolvenţii de gimnaziu au completat deja fişele cu opţiunile dorite pentru repartiţia la liceu şi acum aşteaptă rezultatele. Sâmbătă,
24 iulie, fiecare elev va afla la ce liceu şi la ce specializare a intrat, conform notelor obţinute şi locurilor disponibile la fiecare şcoală. Urmează apoi perioada de înscriere propriu-zisă. Fiecare elev îşi va depune dosarul la unitatea de învăţământ în care a fost acceptat.

OLT│AVERTIZARE METEO DE CANICULĂ
Meteorologii au anunţat caniculă pentru tot sudul ţării, pe parcursul săptămânii viitoare. Temperaturile vor ajunge şi la 38 de grade în Slatina, iar cele mai călduroase zile vor fi marţi, miercuri şi joi. Oamenii sunt sfătuiţi să aibă grijă şi să se protejeze, pe tot parcursul avertizării meteo.
Meteorologii mai spun şi că aceste temperaturi extrem de ridicate sunt neobişnuite pentru această perioadă a verii, iar cele mai afectate zone sunt sudul şi vestul ţării.


 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE