Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Stați în casă! Obligatoriu!
25.03.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1497

Dacă până acum erați doar sfătuiți să stați în casă, începând de astăzi, de la ora 12.00, acest lucru a devenit obligatoriu. Ordonanța Militară nr. 3 privind restricțiile de circulație a intrat în vigoare, iar toată lumea va ieși numai cu o declarație pe propria răspundere, privind motivul deplasării. Forțele de ordine s-au aflat, astăzi, în stradă, pentru a-i informa pe oameni.


Începând de astăzi, de la ora 12.00, a intrat în vigoare Ordonanța Militară nr.3, privind noile restricții de circulație. În toată țara au fost restricționate deplasările, iar oamenii legii nu vor mai lăsa pe nimeni să circule fără avea un motiv întemeiat. La Slatina, conducerea Poliției Olt a coordonat activitatea, iar forțele de ordine i-au verificat pe toți cei aflați pe stradă.
Deși situația devine din ce în ce mai gravă, oamenii se pare că nu au înțeles că regulile sunt obligatorii. O doamnă a ieșit din casă pentru a merge la farmacie, fără să știe că avea nevoie de o declarație pe propria răspundere.
Iar un domn întreabă dacă poate să facă un drum până la țară.
Mulți nu se tem de coronavirus și își continuă activitățile zilnice. La orele prânzului, la Slatina, erau mulți oameni pe stradă, în ciuda restricțiilor.
Începând de astăzi, oamenii legii vor fi pe străzi pentru a-i verifica pe toți cei aflați în trafic sau pe trotuar. Persoanele care nu își vor justifica prezența vor primi amenzi drastice, atât pe timpul zilei, cât și pe timp de noapte. Iar mesajul autorităților rămâne ferm „Pentru siguranța dumneavoastră și acelor din jur, rămâneți în casă“!.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020