Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Stați în casă! Obligatoriu!
25.03.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1871

Dacă până acum erați doar sfătuiți să stați în casă, începând de astăzi, de la ora 12.00, acest lucru a devenit obligatoriu. Ordonanța Militară nr. 3 privind restricțiile de circulație a intrat în vigoare, iar toată lumea va ieși numai cu o declarație pe propria răspundere, privind motivul deplasării. Forțele de ordine s-au aflat, astăzi, în stradă, pentru a-i informa pe oameni.


Începând de astăzi, de la ora 12.00, a intrat în vigoare Ordonanța Militară nr.3, privind noile restricții de circulație. În toată țara au fost restricționate deplasările, iar oamenii legii nu vor mai lăsa pe nimeni să circule fără avea un motiv întemeiat. La Slatina, conducerea Poliției Olt a coordonat activitatea, iar forțele de ordine i-au verificat pe toți cei aflați pe stradă.
Deși situația devine din ce în ce mai gravă, oamenii se pare că nu au înțeles că regulile sunt obligatorii. O doamnă a ieșit din casă pentru a merge la farmacie, fără să știe că avea nevoie de o declarație pe propria răspundere.
Iar un domn întreabă dacă poate să facă un drum până la țară.
Mulți nu se tem de coronavirus și își continuă activitățile zilnice. La orele prânzului, la Slatina, erau mulți oameni pe stradă, în ciuda restricțiilor.
Începând de astăzi, oamenii legii vor fi pe străzi pentru a-i verifica pe toți cei aflați în trafic sau pe trotuar. Persoanele care nu își vor justifica prezența vor primi amenzi drastice, atât pe timpul zilei, cât și pe timp de noapte. Iar mesajul autorităților rămâne ferm „Pentru siguranța dumneavoastră și acelor din jur, rămâneți în casă“!.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Slatina: Semafoare inteligente în marile intersecții

Primăria Slatina a accesat fonduri europene pentru implementarea unor proiecte ce fac parte din sistemul integrat de management al traficului și mobilității urbane. Montarea unor semafoare inteligente în marile intersecții este unul dintre acestea. Noile semafoare vor fluidiza traficul și vor garanta siguranța rutieră a conducătorilor auto și a pietonilor. Slătinenii spun că proiectul implementat de municipalitate era mai mult decât necesar pentru că va scăpa orașul de aglomerația din trafic.
18 Sep 2020