Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Șoferi nervoși pe drumuri dezastru
13.01.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 543

Este dezastru în zona șantierelor Drumului Expres Craiova-Pitești la ieșirea din Slatina către Brebeni, unde mașinile înoată zilnic prin noroi. Deși constructorul acestui tronson a fost amendat de polițiști de trei ori până acum, pentru neasigurarea viabilității drumului, la fiecare ploaie sau ninsoare, lucrurile se prezintă la fel. După mai multe sesizări ale șoferilor la Prefectura Olt, autoritățile s-au întâlnit astăzi pentru a găsi soluții.


Numai șofer să nu fii, sau navetist, nevoit să circuli, chiar și de câteva ori pe zi, între Slatina și Brebeni. Vorbim despre zona șantierului Drumului Expres Craiova-Pitești. Din cauza lucrărilor care se desfășoară acolo, drumul este un dezastru. Mașinile înoată, pur și simplu, prin bălți și noroi.

După mai multe sesizări ale conducătorilor auto, autoritățile s-au întâlnit, astăzi, la Prefectura Olt, să rezolve problema.

La discuții au participat reprezentanții asocierii de firme care execută lucrările la Drumul Expres, cei ai Secției de Drumuri Naționale Slatina, dar și ai Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Însă, până ce șoferii vor scăpa de acest calvar mai au de așteptat câteva zile. Autoritățile spun că pentru a putea interveni, drumul trebuie să fie uscat ca să poată fi turnat un amestec cu piatră.

Se circulă greu și între Slătioara și Piatra Olt, unde este un alt șantier al Drumului Expres. Și acolo carosabilul este plin de noroi. Așa că, până ce vor scăpa de această problemă, șoferii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare. Până atunci, un utilaj va fi trimis în zonă să încerce să curețe drumul, cât de cât, de apă și noroi. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE