Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătioara și Brebeni, în zona roșie
02.11.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 8200

Începând de astăzi, localitățile Brebeni și Slătioara au intrat în zona roșie, cu o rata de infectare de peste 3 cazuri la mia de locuitori. Asta înseamnă că localnicii sunt obligați să poarte masca de protecție peste tot. Autoritățile locale, dar și organele de ordine i-au anunțat pe localnici de toate aceste măsuri, pe tot parcursul weekend-ului.


Două localități din județul Olt au intrat, de astăzi, în scenariul roșu, depășind indicele de 3 cazuri la mia de locuitori. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Olt a decis că, în Slătioara și Brebeni, purtarea măștii devine obligatorie în toate spațiile publice deschise. Autoritățile locale și organele de ordine au avut în weekend mai multe campanii de informare a populației, astfel încât, oamenii să știe faptul că trebuie să poarte masca permanent.
Barurile și ulițele din comuna Slătioara sunt aproape goale. Răzleț se observă câte un localnic pe stradă cu masca de protecție pe gură și pe nas. Ei spun că au auzit de faptul că în comuna lor sunt multe cazuri și speră să se întoarcă la normalitate cât mai rapid.
La nivelul județului Olt, singurele localități din zona roșie sunt Slătioara, cu un indice de 3,37 cazuri la mia de locuitori și Brebeni cu 3,34. Pe lângă acestea, în zona galbenă se află comunele Grojdibodu, Deveselu, Găneasa, Icoana, Coteana și Pleșoiu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE