Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătinenii, invitați la marea sărbătoare
17.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 997

Din seria manifestărilor dedicate sărbătoririi a 650 de ani de atestare documentară a Slatinei face parte și acțiunea demarată zilele acestea de autorități: distribuirea a 31.000 de cărți poștale, câte una pentru fiecare locuință din oraș. Ilustrațiile, care cuprind un colaj cu Slatina veche și nouă, le vor aminti slătinenilor, peste ani și ani, despre această mare aniversare.


Dacă nu vor reuși să ajungă la evenimentele organizate de primărie pentru a sărbători 650 de ani de atestare documentară a Slatinei, cu siguranță vor rămâne cu o amintire despre acest moment important din istoria orașului. Slătinenii primesc zilele acestea din partea autorităților cărți poștale, cu tema „Slatina 650”.
Distribuirea cărților poștale reprezintă doar o parte din seria activităților dedicate acestei sărbători.
Reprezentanții municipalității, ajutați de cei ai Prefecturii Olt, au reușit să obțină aprobare pentru a aduce, pentru prima dată la Slatina, documentul de atestare a orașului, vechi de 650 de ani. Slătinenii îl pot vedea sâmbătă, începând cu ora 10.00, la sediul primăriei.
Un alt moment important al manifestărilor este și intonarea imnului Slatinei, în interpretarea Corului Symbol, al Patriarhiei Române, în deschiderea Zilelor Slatinei. Imnul, despre existența căruia știu puțini slătineni, va răsuna și pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, de la ora 17.00,
într-un concert aniversar al acestui cor renumit, înființat și condus de maestrul Jean Lupu.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE