Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina sărbătorește Zilele Municipiului
27.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2031

Primăria Slatina pregătește cea de-a treia ediției a Zilelor Municipiului, eveniment devenit deja tradiție în orașul de pe malul Oltului. Astfel, de pe 5 până pe 7 iulie, slătinenii sunt invitați să își petreacă serile alături de artiști renumiți, care vor susține concerte pe esplanadă.


Pentru al treilea an consecutiv, autoritățile din Slatina sărbătoresc Zilele Municipiului. Anul acesta se împlinesc 40 de ani de când Slatina a fost declarată municipiu- iulie 1979. Sărbătorile verii încep în data de 5 iulie, de la ora 20.00, cu un recital al trupei Alutus Slatina. Tot vineri, pe 5 iulie, de la 21.00 urcă pe scenă Ami și bandul său, iar de la 21.45 este programat un recital al lui Randi.
Ziua de sâmbătă îi are ca protagoniști ai distracției pe Lavinia Pârva, de la ora 21.00 și pe Ștefan Bănică Jr. de la 21.45.
Duminică, pe 7 iulie, Zilele Municipiului se încheie cu spectacolele a doi artiști cunoscuți. Connect-R va urca pe scenă la ora 20.15, iar Lidia Buble va încheia zilele orașului cu un recital care începe la ora 21.00.
 

zilele slatinei sarbatorile verii stfena bănică lavinia pârva
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020