Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Primii vaccinați ai caravanei
16.11.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 447

Caravana vaccinării are succes la Slatina. Mai multe persoane s-au adresat, astăzi, punctului de vaccinare organizat în Parcul Tineretului din municipiu. Caravana va sta la Slatina timp de două zile și are ca scop informarea oamenilor cu privire la importanța vaccinării anti-Covid, precum și la efectele bolii. Totodată, organizatorii campaniei și-au propus vaccinarea unui număr cât mai mare de persoane, împotriva virusului Sars-Cov-2.


 Campania de vaccinare demarată, astăzi, în Parcul Tineretului din Slatina, a început bine. Încă de la primele ore ale dimineții, mai multe persoane au venit la cortul de imunizare, pentru a cere informații despre vaccin, dar și pentru a se vaccina.
Unii au spus că se imunizează de nevoie, alții însă s-au bucurat de inițiativa autorităților și au făcut doza trei de vaccin anti-Covid.
Cât despre efectele adverse, iată ce spune medicul de la punctul de vaccinare.
Iar în apropierea punctului de vaccinare, autoritățile, dar și specialiști din sănătate au oferit informații despre importanța vaccinării.
Cadre medicale au explicat cât de mult contează vaccinul pentru a putea scăpa de această pandemie. Slătinenii sunt așteptați și mâine la caravana vaccinării din Parcul Tineretului din municipiul Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE