Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Prima zi de școală, cu mască
14.09.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 361

Elevii și părinții au animat din nou peisajul din jurul unităților de învățământ din Slatina în prima zi de școală. Din păcate, noul an școlar va fi complet diferit. Primăria Slatina și directorii de școli au făcut tot ce a fost posibil pentru ca elevii să se poată întoarce în bănci, în cele mai sigure condiții. Astfel, copiii vor primi zilnic măști de protecție și vor avea la dispoziție soluții dezinfectante.


Anul școlar 2020/2021 a început cu emoții mari, dar și cu o serie de măsuri de protecție. Copiii au venit la școală bucuroși, însă, au fost nevoiți să păstreze distanța și, cel mai important, să poarte masca de protecție. „E destul de dificil”, spun cei mici, însă au convingerea că se vor obișnui curând. Mai mult decât atât, se bucură foarte mult că le vor primi în fiecare zi de la școală, deoarece, părinții multora dintre ei nu își permit să le cumpere.
Alături de prichindei, în prima zi de școală, au fost părinții și bunicii lor. Cu toții sunt mulțumiți că la Slatina s-au luat măsuri eficiente, astfel încât, copiii să vină în siguranță la școală.
Ziua a fost emoționantă chiar și pentru directori. Au muncit din greu pentru a le asigura copiilor cele mai bune și sigure condiții, iar eforturile lor s-au văzut astăzi.
Începerea noului an școlar în vreme de pandemie a fost o adevărată provocare pentru toți. Primarul Slatinei, Emil Moț, a fost alături de școli și a alocat fondurile necesare, pentru a le asigura copiilor materiale dezinfectante și măști de protecție.
Astfel, în toate sălile de clasă există câte un dispenser cu dezinfectant, iar toți elevii slătineni primesc, în fiecare zi, măști de protecție.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina în acțiune, ISJ în vizită

Prefectul Județului Olt, alături de șeful Inspectoratului Școlar, au fost astăzi în vizită pe la școlile din Slatina. Au vrut să vadă dacă unitățile de învățământ mai au nevoie de ajutor, chiar dacă, până acum, cel oferit de către Guvernul României, Ministerul Educației și instituțiile de resort a lipsit cu desăvârșire. Mai mult, reprezentantul învățământului oltean a dorit să mulțumească Primăriei Slatina pentru implicarea promptă și eficientă din ultima perioadă, astfel încât, elevii slătineni să înceapă școala în siguranță.
14 Sep 2020