Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sărbătoresc luna iubirii
13.02.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 403

Sfântul Valentin sau Dragobetele sunt două sărbători dedicate iubirii. Mulți dintre slătineni, tineri sau de vârsta a doua, profită de aceste zile pentru a-i arăta persoanei iubite cât de importantă este în viața lor. Flori, bomboane sau daruri simbolice sunt ideile de cadouri pe care le au în minte îndrăgostiții, zilele acestea.


Doar o zi ne mai desparte de Valentine’s Day, sărbătoarea occidentală a iubirii, împrumutată și de români. Este o ocazie în plus pentru îndrăgostiți să ofere cadouri și să petreacă clipe minunate alături de persoana iubită. La doar zece zile distanță, pe 24 februarie, îndrăgostiții sărbătoresc românește, de Dragobete. Slătinenii o dovedesc încă o dată că sunt romantici, iar mulți dintre ei profită de aceste zile pentru a le demonstra celor dragi cât de mult îi iubesc.
Sunt însă și persoane care consideră că aceste sărbători le sunt dedicate doar tinerilor.
Și pentru comercianți, cele două zile sunt cu profit. Ei s-au pregătit din timp, astfel că s-au aprovizionat cu flori, aranjamente inedite, dulciuri sau diferite cadouri care simbolizează iubirea.
 

ziua indragostitilor sarbatoarea iubirii dragobetele
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020