Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sălile de fitness, pregătite pentru redeschidere
12.06.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 217

Potrivit noilor măsuri de relaxare anunțate de către autoritățile centrale, începând de luni, sălile de fitness se vor redeschide. Societățile de profil din municipiul Slatina se pregătesc intens, astfel încât să le ofere clienților cele mai bune și sigure condiții. De asemenea, toate abonamentele valabile în perioada de pandemie au fost înghețate și vor fi reluate începând cu data de 15 iunie, fără a mai fi nevoie de reînnoirea lor.


Este oficial! Începând cu data de 15 iunie, sălile de fitness vor fi din nou deschise pentru toți iubitorii de sport. Oamenii care vor veni la sală trebuie să știe că nu este nevoie de o mască de protecție în momentul exercițiilor fizice, însă, vor avea nevoie de ea în momentul în care vor intra. De asemenea, clienții vor trece și printr-un triaj epidemiologic rapid: li se va lua temperatura și vor fi îndemnați să se dezinfecteze pe mâini.
Patronii sălii de fitness vin cu vești bune pentru toți cei care au abonament la sală. Odată cu intrarea în vigoare a stării de urgență, în luna martie, toate aceste abonamente au fost înghețate. Acest lucru înseamnă că valabilitatea lor se va prelungi, iar oamenii nu vor fi nevoiți să le reînnoiască.

Potrivit noilor reglementări, proprietarii sălilor de fitness trebuie să le asigure clienților condiții de distanțare. Astfel, fiecare persoană trebuie să aibă un spațiu de 7 metri pătrați în timpul exercițiilor fizice și 4 metri pătrați în interiorul vestiarelor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020