Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Restricțiile după ora 23.00, încă o lună
12.01.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 864

Majoritatea localităților din Olt sunt în „scenariul verde”, însă unele restricții rămân în continuare valabile. Printre acestea se numără și interdicția de a circula pe timpul nopții. Deplasarea nocturnă se poate face doar cu motive bine întemeiate și cu o declarație pe proprie răspundere. Sunt măsuri pe care slătinenii le cunosc și pe care le respectă.


La nivelul județului Olt, în ultimele săptămâni, rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 a scăzut mult sub 3 la mia de locuitori, astfel că, nicio localitate nu mai este în „scenariul roșu”. Cu toate acestea, unele restricții sunt în continuare valabile, a explicat prefectul de Olt, Florin Homorean, în cadrul Emisiunii „Reporter 24 ” de la Olt Tv.
Este clar! Indiferent de rata de infectare, interdicția de a circula pe timpul nopții rămâne valabilă. Este o măsură pe care slătinenii o cunosc și o respectă, pentru a scăpa cât mai repede de această pandemie.
Sunt însă și slătineni care consideră că această măsură ar trebui ridicată.
Astăzi, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat prelungirea stării de alertă pe teritoriul țării, începând de miercuri, 13 ianuarie, pentru o perioadă de 30 de zile. Restricțiile, printre care interdicția de a organiza petreceri sau de a circula pe timpul nopții, rămân în vigoare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE