Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Programări on-line la pașapoarte
15.12.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 235

Se pot face și programări on-line la Serviciul de Pașapoarte Olt. Programările pot fi făcute chiar de luna aceasta, începând cu data de 18 decembrie. Măsura a fost luată pentru evitarea aglomerației la ghișee.


Veste bună pentru cei care solicită pașapoarte. Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Olt a lansat astăzi o aplicație pentru programări on-line. Astfel, cu un simplu click, cetățenii se pot programa de acasă, fără a mai fi nevoiți să stea la cozile de la ghișee.
Programările on-line se pot face începând cu data de 18 decembrie. Reprezentanții Prefecturii Olt au și câteva sfaturi pentru cetățeni.
Potrivit șefului de la Serviciul de Pașapoarte Olt, Constantin Marica, principalul motiv pentru care a fost creată această aplicație îl reprezintă evitarea aglomerării de la ghișee. Numai în luna noiembrie, au fost eliberate 700 de pașapoarte temporare și electronice. Reprezentanții serviciului spun că lunile de vară sunt critice, numărul pașapoartelor solicitate și eliberate fiind de două-trei ori mai mare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020