Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primarul Slatinei, mesaj de mulțumire pentru alegători
11.11.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 402

Primarul Slatinei, Emil Moț, a transmis astăzi un mesaj de mulțumire tuturor celor implicați în procesul electoral, dar și alegătorilor, care au dat dovadă de spirit civic. Edilul a apreciat faptul că nu s-au înregistrat incidente în rândul celor prezenți la urne.


A fost un scrutin bine organizat la Slatina, iar toți cei implicați au avut un comportament civilizat. Pentru asta, primarul Emil Moț le-a mulțumit. „Mulțumesc tuturor celor implicați în procesul electoral, de la președinții secțiilor de vot, la membrii acestora, până la voluntari. A fost o zi lungă, pe alocuri obositoare, însă implicarea voastră a făcut diferența: Slatina a fost ferită de orice incident neplăcut. Totodată, vreau să mulțumesc fiecărui slătinean în parte că a fost la vot, și-a exprimat opțiunea electorală așa cum i-a dictat conștiința și că și-a îndemnat și prietenii sau familia din diaspora să voteze. A fost un scrutin electoral bine organizat, poate unul dintre cele mai bine organizate scrutine electorale, iar acest lucru este o bilă albă în ecuația țării noastre. Într-o democrație, fiecare vot contează, iar dumneavoastră ați demonstrat exact acest deziderat”, a scris Emil Moț pe pagina sa de Facebook.
În Slatina, au votat peste 31.700 de persoane, înregistrându-se o prezență de 45.74%.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020