Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Prima zi de școală, între speranțe și responsabilități
14.09.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 931

14 septembrie 2020, un început de an școlar diferit de toți ceilalți. Cu reguli stricte de igienă, cu masca de protecție pe față, dar cu multe emoții și bucuria revederii colegilor și a dascălilor. Așa a început școala, anul acesta, în vreme de pandemie.


A început școala, cu reguli stricte de igienă și protecție, fără festivitățile de deschidere care erau organizate în fiecare an. În vremea pandemiei de coronavirus, școlile i-au primit pe copii cu măști, dezinfectant și trasee speciale, pentru păstrarea distanțării. Cu toții au trăit însă emoțiile și bucuria începutului de an școlar. O amintire unică, de neuitat, în viața fiecărui școlar.
Aceleași emoții le-au trăit și părinții, chiar dacă de la distanță, anul acesta.
Emoțiile cele mai mari le-au avut însă copiii de la clasa pregătitoare, dar și părinții și bunciii lor. În timp ce micuții au plâns în drum spre clasă, nici adulții nu și-au putut stăpâni lacrimile.
Și elevii mai mari s-au întors cu drag la școală. Cu toții s-au arătat optimiști și încrezători că vor trece cu bine de această pandemie care a schimbat viețile tuturor.
Iar la Școala Nr.1 din Slatina, prima lecție a început chiar în curtea unității de învățământ.
Cadrele didactice le-au urat elevilor bun-venit la școală și un an nou plin de rezultate bune.
De astăzi, timp de un an de zile, indiferent de scenariile școlare, elevii și profesorii vor fi prinși între două datorii: responsabilitate și rezultate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina în acțiune, ISJ în vizită

Prefectul Județului Olt, alături de șeful Inspectoratului Școlar, au fost astăzi în vizită pe la școlile din Slatina. Au vrut să vadă dacă unitățile de învățământ mai au nevoie de ajutor, chiar dacă, până acum, cel oferit de către Guvernul României, Ministerul Educației și instituțiile de resort a lipsit cu desăvârșire. Mai mult, reprezentantul învățământului oltean a dorit să mulțumească Primăriei Slatina pentru implicarea promptă și eficientă din ultima perioadă, astfel încât, elevii slătineni să înceapă școala în siguranță.
14 Sep 2020