Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Premium Porc Group, alături de copiii din Negreni
19.12.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 615

Zeci de copii de la Școala Gimnazială „Ion Popescu Negreni” au acceptat provocarea Premium Porc Group de a participa la competiția „Negreni- tradiție, cultură, poezie”. Astăzi în cadrul unei serbări, cei mai talentați dintre ei au fost premiați de sponsorul acestui concurs, cu telefoane, tablete, căști și laptopuri.


 Și în acest an, compania Premium Porc Group a fost alături elevii din Negreni. Astfel, în cadrul ediției a doua a concursului de creație literară, desfășurat pe trei secțiuni, reprezentanții societății au oferit celor mai talentați copii premii consistente. Și cei care nu s-au clasat pe podium au primit cadouri dulci.
Picturi în acuarelă create de către cei din învățământul preșcolar, colaje realizate de elevii din clasele I-IV și creații literare realizate de cei din gimnaziu, cu toate au fost expuse în sala de festivități a școlii. Cei care au fost premiați vor fi promovați prin publicarea lucrărilor în revista școlii.
Toți copiii au muncit și au pus multă dragoste în ceea ce au făcut.
Compania Premium Porc Group este alături de întreaga comunitate din Negreni.
În ianuarie, satul Negreni va fi iar în sărbătoare, iar Compania Premium Porc pregătește noi surprize.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020