Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pregătiri pentru vaccinare
16.12.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 7924

Pregătirile pentru vaccinul anti-COVID 19 sunt în toi. Autoritățile locale și județene caută în aceste momente spații de funcționare a centrelor de vaccinare, astfel încât toți oltenii să beneficieze de imunizare. Cu toate acestea, părerile oamenilor sunt împărțite. Cei mai mulți spun că s-ar vaccina, însă există și persoane care sunt încă sceptice.


Pregătirea campaniei de vaccinare anti-COVID este în plin proces de organizare. Autoritățile vor ca totul să fie pus la punct până la mijlocul lunii ianuarie, astfel că, în tot județul Olt au fost căutate spații pentru centrele de vaccinare. Întregul proces de imunizare a populației se va desfășura în trei etape.
Întrebați dacă au încredere în acest vaccin, slătinenii au avut păreri împărțite. Majoritatea sunt de acord, însă, există și persoane care spun că în acest moment nu au încredere și că așteaptă să vadă eficiența vaccinului.
În România vor ajunge în primă etapă cca 500.000 de doze din vaccinul produs de Pfizer-BioNtech. Acesta va ajunge de la producător în cele 7 centre regionale de la Institutul Cantacuzino și spitalele militare din Timișoara, Brașov, Cluj, Craiova, Constanța și Iași.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE