Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Povestea de astăzi a Slatinei
20.01.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 321

Astăzi se împlinesc 653 de ani de atestare documentară a Slatinei. Și în acest an, oamenii de excepție ai municipiului vor fi recompensați pentru realizările lor, însă în condiții de pandemie. „Gala Laureaților” nu va mai fi organizată cu fast, însă edilul Emil Moț și mai mulți prieteni dragi ai orașului au transmis, de la distanță, cele mai calde gânduri de dragoste și recunoștință.


653 de ani de atestare documentară, 653 de ani de viață. Slatina este una dintre cele mai vechi așezări ale țării, fiind un punct vamal cu o importanță strategică deosebită. Fiecare an a însemnat o nouă filă de istorie așternută pe cartea de vizită a Slatinei de astăzi.
La ceas aniversar, Slatina își celebrează și recompensează elitele. Primarul Slatinei, Emil Moț, i-a asigurat pe toți cei care fac cinste orașului nostru că vor beneficia de fiecare dată de susținerea sa. Chiar dacă nu va mai fi celebrat cu fast, evenimentul devenit deja tradiție - „Gala Laureaților” – va fi organizat și în acest an.
În anii anteriori, de zilele Slatinei, foarte mulți artiști ai României, veneau pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu” pentru a marca împreună un nou an de existență al orașului. Anul acesta, „Gala Laureaților” va fi diferită. La aniversarea a 653 de ani de atestare documentară, actori și regizori de la cele mai importante teatre din România, oameni de cultură care au înnobilat Centrul Cultural Eugen Ionescu de-a lungul anilor, au ținut să transmită slătinenilor mesajul lor de prietenie și dragoste.
Dincolo de istoria clădirilor și monumentelor orașului, Slatina trăiește prin oameni. Fiecare dintre noi suntem o parte a poveștii acestui minunat oraș care va dăinui veșnic în inimile noastre. Indiferent de locurile în care viața ne va purta, Slatina va rămâne pentru noi, acasă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE