Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Polițiști din alte județe, în control la Olt
14.12.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4124

A fost razie de amploare, ieri, pe drumurile din județul Olt. Polițiști rutieri din Olt, dar și din județele Argeș, Dolj, Vâlcea, și Teleorman au acționat în trafic, pentru a preveni accidentele de circulație. Aproape 600 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate șoferilor.


 Razia s-a desfășurat, miercuri, în intervalul 12.00 – 20.00. Echipaje mixte de poliție au acționat pe drumurile din Olt, atât în mediul urban, cât și în cel rural.
Polițiștii au depistat în trafic șoferi vitezomani, care nu purtau centura de siguranță sau aflați sub influența alcoolului. Sute de șoferi au fost găsiți cu probleme în trafic.
Acțiunea are ca scop creșterea vizibilității poliției rutiere și a gradului de siguranță pe drumurile publice. Planul de măsuri a fost organizat de Direcția Rutieră din cadrul Poliției Române. Astfel de acțiuni vor avea loc și în perioada următoare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020