Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Polițist de la IPJ Olt, confirmat cu Covid-19
10.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 727

Un polițișt de la IPJ Olt a fost confirmat cu COVID-19, iar alți 15 colegi ai săi așteaptă și ei rezultatul testelor. Omul legii lucrează la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice. Imediat după confirmarea acestuia, conducerea Poliției Olt a dispus măsuri pentru limitarea extinderii îmbolnăvirii, la nivelul unității.


Coronavirusul se extinde. Printre persoanele confirmate în județul Olt se află și un polițist de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice. El a fost confirmat joi seara, fiind internat imediat la Spitalul Covid. Omul legii a intrat în contact cu mai mulți colegi de serviciu. 15 persoane au fost testate în urma confirmării acestui caz și sunt acum în izolare.
Conducerea Poliției Olt a dispus măsuri pentru limitarea extinderii îmbolnăvirii în rândul celorlalți angajați.
Luna trecută, alți trei polițiști de la Posturile de Poliție din Brebeni și Ipotești, dar și membrii familiilor acestora, au fost confirmați cu noul coronavirus. Ulterior, șeful Postului de Poliție din Ipotești a decedat la un spital din București. El avea 49 de ani și suferea de mai multe afecțiuni medicale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020