Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Polițist de la IPJ Olt, confirmat cu Covid-19
10.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 779

Un polițișt de la IPJ Olt a fost confirmat cu COVID-19, iar alți 15 colegi ai săi așteaptă și ei rezultatul testelor. Omul legii lucrează la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice. Imediat după confirmarea acestuia, conducerea Poliției Olt a dispus măsuri pentru limitarea extinderii îmbolnăvirii, la nivelul unității.


Coronavirusul se extinde. Printre persoanele confirmate în județul Olt se află și un polițist de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice. El a fost confirmat joi seara, fiind internat imediat la Spitalul Covid. Omul legii a intrat în contact cu mai mulți colegi de serviciu. 15 persoane au fost testate în urma confirmării acestui caz și sunt acum în izolare.
Conducerea Poliției Olt a dispus măsuri pentru limitarea extinderii îmbolnăvirii în rândul celorlalți angajați.
Luna trecută, alți trei polițiști de la Posturile de Poliție din Brebeni și Ipotești, dar și membrii familiilor acestora, au fost confirmați cu noul coronavirus. Ulterior, șeful Postului de Poliție din Ipotești a decedat la un spital din București. El avea 49 de ani și suferea de mai multe afecțiuni medicale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021