Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PNL spera sa castige alegerile in Olt
10.11.2019
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 321

Dupa anuntarea primelor rezultate, Liviu Voiculescu, presedintele PNL Olt a declarat ca partidul sau nu a avut nicio emotie la acest prim tur de scrutin pentru alegerea presedintelui tarii. El spera ca PNL Olt sa castige de aceasta data si in judet, dar si in municipiul Slatina.


“Rezultatul este unul normal, este un gest de normalitate pe care romanii l-au facut fata de politicianul care se bucura de cea mai mare incredere, de presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, cel care este respectat atat la nivel European cat si international. Nu am avut nici cea mai mica emotie pentru intrarea in turul doi, iar pe 24 noiembrie va fi validat al doilea mandat si preconizam atunci un scor de peste 60 % pentru candidatul PNL.
Noi in acest moment suntem in plin proces de numaratoare paralela, avem cateva echipe care lucreaza la acest lucru, nu avem inca un rezultat, nici macar partial, insa, la prima vedere, in ceea ce priveste municipiul Slatina se preconizeaza o victorie istorica a PNL. Speram ca si la nivelul judetului Olt sa obtinem un scor foarte bun, intre 35-40%, chiar si castigarea alegerilor pentru prima data aici.”

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020