Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pietoni și șoferi, amendați de poliție
15.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1196

Peste 100 de sancțiuni au fost aplicate de polițiștii de la Rutieră șoferilor și pietonilor care au încălcat legea în trafic, în urma controalelor desfășurate, vineri, în municipiul Slatina. Pe lângă amendă, conducătorii auto au rămas și fără permisul de conducere. Traversarea neregulamentară și neacordarea priorității de trecere pietonilor sunt principalele cauze generatoare de accidente rutiere, iar polițiștii spun că vor acționa săptămânal pe aceste două linii.


 Vineri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Slatina au desfășurat o acțiune amplă pentru sancționarea pietonilor care traversează neregulamentar, dar și a șoferilor care nu acordă prioritate de trecere pietonilor. Toate echipajele de la Rutieră au acționat pe străzile orașului, în special în zona trecerilor de pietoni.
Dacă prima acțiune s-a desfășurat doar în Slatina, următoarele vor avea loc și în județ. Polițiștii spun că neacordarea priorității de trecere pietonilor, dar și traversarea neregulamentară a acestora reprezintă o prioritate națională.
Șoferii și pietonii indisciplinați trebuie să știe că riscă amenzi mari. Pentru neacordarea de trecere pietonilor, sancțiunea este de 580 de lei, plus reținerea permisului de conducere. În cazul pietonilor, amenda este 290 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE