Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pietoni și șoferi, amendați de poliție
15.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1170

Peste 100 de sancțiuni au fost aplicate de polițiștii de la Rutieră șoferilor și pietonilor care au încălcat legea în trafic, în urma controalelor desfășurate, vineri, în municipiul Slatina. Pe lângă amendă, conducătorii auto au rămas și fără permisul de conducere. Traversarea neregulamentară și neacordarea priorității de trecere pietonilor sunt principalele cauze generatoare de accidente rutiere, iar polițiștii spun că vor acționa săptămânal pe aceste două linii.


 Vineri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Slatina au desfășurat o acțiune amplă pentru sancționarea pietonilor care traversează neregulamentar, dar și a șoferilor care nu acordă prioritate de trecere pietonilor. Toate echipajele de la Rutieră au acționat pe străzile orașului, în special în zona trecerilor de pietoni.
Dacă prima acțiune s-a desfășurat doar în Slatina, următoarele vor avea loc și în județ. Polițiștii spun că neacordarea priorității de trecere pietonilor, dar și traversarea neregulamentară a acestora reprezintă o prioritate națională.
Șoferii și pietonii indisciplinați trebuie să știe că riscă amenzi mari. Pentru neacordarea de trecere pietonilor, sancțiunea este de 580 de lei, plus reținerea permisului de conducere. În cazul pietonilor, amenda este 290 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019