Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│Masca, obligatorie în 16 localități
07.10.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3854

Masca de protecție este, din nou, obligatorie pe stradă în toate localitățile în care incidența este mai mare de 6 la mie. Măsura se aplică începând de seara trecută, când ordinul comun al ministerului Sănătății și ministerului Afacerilor Interne a fost publicat în Monitorul Oficial. Slătinenii spun că se conformează noilor măsuri și că s-a ajuns, din nou, în această situație, tot din cauza oamenilor, care nu au respectat măsurile de protecție individuală.


Din nou cu mască de protecție pe stradă. Dacă până acum, aceasta era obligatorie în aer liber doar în locurile aglomerate, începând de seara trecută, ea trebuie purtată peste tot. Măsura a fost luată ieri de autorități, în toată țara, după ce numărul infectărilor a crescut foarte mult.
Astăzi, nu toți știau despre noile restricții luate de autorități. Dar, le vor respecta, spun oamenii, de teama îmbolnăvirii de Covid-19.
La Slatina, rata de infectare este 9,85 la mia de locuitori. Incidența cea mai mare în Olt este la Făgețelu, respectiv - 14,21, la Baldovinești -11,65, Tătulești - 11,32 și Găvănești - 10.3. În trei localități din Olt - Leleasca, Sâmburești și Vulturești, nu s-a înregistrat niciun caz de Covid, incidența cazurilor fiind 0.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021