Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Moartă acasă de Covid, în ultima zi de izolare
05.10.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1619

O bătrână de 82 de ani din Slatina, care avea Covid-19, a fost găsită moartă, în această dimineață, în apartamentul său din cartierul Steaua. Femeia a fost confirmată în urmă cu 14 zile și se trata acasă. În această dimineață, nu a mai răspuns la telefon, iar rudele au sunat la 112.


 Încă un deces de Covid-19 înregistrat la domiciliul pacientului, în județul Olt. O bătrână de 82 de ani, care locuia în cartierul Steaua, din Slatina, a fost găsită moartă în această dimineață. Un nepot a sunat la 112, îngrijorat că femeia nu mai răspunde la telefon. La fața locului au ajuns poliția și pompierii. Potrivit celor de la DSP Olt, bătrâna era confirmată pozitiv din 22 septembrie, cu test PCR și se trata acasă. Astăzi termina perioada de izolare.
De la începutul valului patru, zeci de persoane cu Covid-19 au refuzat internarea în spital, motiv pentru care starea lor de sănătate s-a agravat. Dacă unii au ajuns apoi la spital pentru a primi tratament de specialitate, alții au decedat acasă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021