Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Marius Oprescu: "Ne aşteptăm la un rezultat de 40 la sută în Olt"
10.11.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 301

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a făcut primele declarații de presă după rezultatele exit-poolului. Se aşteaptă ca în Olt procentul obținut de PSD este de aproximativ 40 de procente, iar in turul II ar putea apărea surprize.


Marius Oprescu:
În momentul de faţă, cred că cel mai important lucru este să aducem procesele verbale, să facem numărătoarea paralelă şi acest rezultat de la exit-poll care, în momentul de faţă, ne plasează în turul doi al prezidenţialelor, să-l securizăm şi să devină un rezultat oficial. În această noapte, aşteptăm procesele verbale din judeţul Olt. Facem numărătoarea, dar din punctul meu de vedere, rezultatele din judeţul Olt se încadrează în media pe care am obţinut-o şi la europarlamentare, deci un rezultat de peste 40%. N-avem un exit-poll pe judeţul Olt, vom vedea rezultatele împreună, în această noapte.
Dacă validarea rezultatelor se va face, încă de mâine dimineaţă suntem din nou în campanie electorală. Vorbim de turul al doilea al prezidenţialelor – ne vom întâlni şi vom stabili politica pe care o vom avea de urmat. Turul al doilea al prezidenţialelor nu mai bate cu primul şi atunci depinde şi de strategia pe care o faci pe cele două săptămâni de campanie. Primul tur înseamnă şi forţa partidului. În turul al doilea, oamenii care au votat cu candidaţi, care n-au intrat în turul doi, se duc către un candidat sau altul. Cred că turul al doilea poate prezenta ca de fiecare dată surprize. Să nu uităm că în 2014 Victor Ponta avea un procent de 40 la sută şi din păcate în turul al doilea am mâncat bătaie cu peste un milion de voturi. Cred în şansele noastre în continuare şi după ce vom termina numărătoare, ne vom apuca din nou de treabă 

Marius Oprescu declaratii turul I prezidențiale
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020