Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mariana Moț, președinte în Consiliul Legislativ al Parlamentului
21.07.2020
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 861

Începând de astăzi, legislația României în materie de drept public va fi supervizată de un judecător oltean. Mariana Moț a depus jurământul de învestire în funcția de președinte al secției de Drept Public din Consiliul Legislativ al Parlamentului României.


Cunoscutul magistrat oltean a depus astăzi jurământul în prezența lui Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților și a lui Robert Cazanciuc, președintele Comisiei Juridice a Senatului. Mariana Moț a fost votată în luna iunie, de Parlamentul României, pentru funcția președinte al secției de Drept Public din Consiliul Legislativ, funcție de secretar de stat.
Consiliul Legislativ este un organ consultativ de specialitate al Parlamentului României, care avizează proiectele de acte normative în vederea sistematizării, unificării și coordonării legislației naționale și ține evidența oficială a legislației României.

Judecător la Curtea de Apel Craiova, slătineanca Mariana Moț a fost, în perioada 2017-2019, secretar de stat în Ministerul Justiției. În anul 2018, Mariana Moț, împreună cu alți oficiali ai Ministerului Justiției, a susținut la Slatina Conferința regională a proiectului „Ateliere de lucru pentru munca în folosul comunității”.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020