Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mariana Moț, președinte în Consiliul Legislativ al Parlamentului
21.07.2020
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 1078

Începând de astăzi, legislația României în materie de drept public va fi supervizată de un judecător oltean. Mariana Moț a depus jurământul de învestire în funcția de președinte al secției de Drept Public din Consiliul Legislativ al Parlamentului României.


Cunoscutul magistrat oltean a depus astăzi jurământul în prezența lui Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților și a lui Robert Cazanciuc, președintele Comisiei Juridice a Senatului. Mariana Moț a fost votată în luna iunie, de Parlamentul României, pentru funcția președinte al secției de Drept Public din Consiliul Legislativ, funcție de secretar de stat.
Consiliul Legislativ este un organ consultativ de specialitate al Parlamentului României, care avizează proiectele de acte normative în vederea sistematizării, unificării și coordonării legislației naționale și ține evidența oficială a legislației României.

Judecător la Curtea de Apel Craiova, slătineanca Mariana Moț a fost, în perioada 2017-2019, secretar de stat în Ministerul Justiției. În anul 2018, Mariana Moț, împreună cu alți oficiali ai Ministerului Justiției, a susținut la Slatina Conferința regională a proiectului „Ateliere de lucru pentru munca în folosul comunității”.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021