Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lucrări ample pe două străzi din Slatina
03.09.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 291

Sunt șantiere pe două străzi din municipiul Slatina. Compania de Apă Olt desfășoară lucrări pentru introducerea rețelei de canalizare pe străzile Boiangiului și Armașului. Investițiile se desfășoară în cadrul unui amplu proiect cu finanțare europeană, care vizează mai multe străzi din Slatina și din județul Olt.


 Alte două străzi din Slatina au devenit șantier. Compania de Apă Olt lucrează în zona Progresul, pentru introducerea rețelei de canalizare. Utilajele și muncitorii profită de vremea bună, pentru a finaliza cât mai repede lucrările pe cele două străzi.
„Compania de Apă Olt continuă investițiile pentru extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare, din municipiul Slatina, în cadrul proiectului cu finanțare europeană "Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020", apare în comunicatul Companiei de Apă Olt.
Recent, lucrările s-au încheiat pe strada Mesteacănului. Iar în curând se vor finaliza și pe bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu, de la benzinărie până la Podul Olt. În cadrul acestui proiect demarat de CAO sunt vizate zeci de străzi din municipiul Slatina, dar și din județul Olt. Va fi extinsă și modernizată rețeaua de apă și canalizare, în perioada următoare.
„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar lucrările pe care le facem azi sunt pentru confortul și siguranța de mâine!”, este mesajul celor de la Compania de Apă Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021