Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Inspirați de frumusețea Slatinei
15.01.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 442

Fascinați de frumusețea orașului lor, luminat și înveselit de iluminatul festiv, zeci de slătineni s-au înscris la concursul „Acasă de sărbători”. Fotografiile lor au fost postate astăzi în albumul care poartă numele competiției, pe pagina de Facebook a primarului Emil Moț.


Concursul de fotografie inițiat de primarul Slatinei, Emil Moț, se apropie de final. Astăzi a fost ultima zi în care s-au făcut înscrieri, iar până pe 24 ianuarie slătinenii își pot vota imaginea preferată. Toate fotografiile sunt cuprinse în albumul „Acasă de sărbători”, care se află pe pagina de Facebook Emil Moț.
„Dragi slătineni, Câștigătorii concursului de artă fotografică "Acasă de sărbători" vor fi declarați în baza popularității, respectiv în baza numărului de like-uri obținute. Fotografia care va obține cele mai multe like-uri până pe data de 24 ianuarie, ora 12:00, se va califica pe locul I, fiind urmată de fotografiile care au obținut numărul de like-uri necesare aferente locurilor II și III. Vă doresc mult succes tuturor!”, a scris astăzi primarul Emil Moț.
Câștigătorii vor fi anunțați pe 24 ianuarie, la ora 12.05. Vor fi premiate primele 3 fotografii, după cum urmează: premiul I – 1.500 lei, premiul II – 1.200 RON, premiul III – 1.000 RON.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020