Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gigel Știrbu│ Undă verde pentru Drumul Expres
18.03.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 375

Primele două tronsoane ale drumului de mare viteză Craiova – Pitești ar trebui finalizate la sfârșitul acestui an. Din păcate, realitatea din teren arată cu totul altfel. Potrivit deputatului PNL de Olt, Gigel Știrbu, problemele apărute de-a lungul timpului pe Tronsonul 1 au fost rezolvate, iar acum lucrările pot continua. Până în acest moment, cel mai avansat tronson este cel care face legătura dintre Balș și Slatina.


Cele patru loturi ale Drumului Expres Craiova – Pitești se află în diferite stadii de construcție. Cel mai avansat, rămâne în continuare sectorul de drum care va lega Balșul de Slatina, acolo unde stadiul lucrărilor fizice este de aproape 65%.
Chiar dacă lucrările pe Tronsonul 1 au început de mult timp, proiectul a rămas în urmă din cauza blocajelor apărute la exproprieri. Deputatul Gigel Știrbu spune că întreg lotul a fost deblocat și speră ca, în perioada rămasă, constructorul să accelereze ritmul de lucru.
Potrivit deputatului oltean, tronsoanele 1 și 2 care leagă Slatina de Craiova ar trebui date în folosință la începutul anului 2022.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE