Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Forțele de ordine, în stradă de Florii
10.04.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2617

Mai multe forțe de ordine vor fi în stradă, începând din acest weekend, când va fi suplimentat numărul echipajelor, cu ocazia Sărbătorilor de Paște. Întrucât duminică sunt sărbătorite „Floriile“, oamenii legii se pregătesc să organizeze acțiuni ample pentru impunerea respectării restricțiilor de circulație. Așadar, dacă intenționați să ieșiți la pădure sau la grătar, ori să mergeți în vizită la țară, mai gândiți-vă: amenzile pornesc de la 2.000 de lei și pot ajunge până la 70.000 de lei.


Forțele de ordine se pregătesc de un week-end de foc. Începând de astăzi, mai mulți oameni ai legii vor fi în stradă, numărul echipajelor fiind suplimentat în această perioadă a Sărbătorilor de Paște. Polițiști, polițiști locali, militari și jandarmi vor fi în permanență la datorie, pentru a-i convinge pe oameni să rămână acasă, chiar și în aceste zile de sărbătoare. Sunt permise doar deplasările de urgență, și acestea, doar pe baza declarației pe propria răspundere sau a adeverinței ori legitimației de serviciu. La Slatina, polițiștii au început încă de astăzi controalele.

Mesajul autorităților este însă același: „Rămâneți în casă! Doar așa vă puteți proteja pe dumneavoastră, pe cei dragi, dar și persoanele din jur“.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE