Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Educație│O nouă săptămână pe scenarii
19.03.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 336

În urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt, s-au stabilit scenariile de funcționare a fiecărei localități în parte. Școlile din Corabia, Băbiciu, Slătioara și Ștefan cel Mare vor funcționa de luni în mediul online, iar în alte 27 de localități se va învăța după scenariul galben.


Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Olt a actualizat lista scenariilor de funcționare a școlilor din județ. Potrivit indicilor de infectare, în școlile din patru localități se va funcționa în roșu, iar în alte 27 se va merge după scenariul galben.
În ceea ce privește situația epidemiologică din școli, zeci de elevi și cadre didactice au fost infectate cu virusul SARS COV-2. Din această cauză, la nivelul județului Olt peste 20 de clase au fost mutate în online.
Scenariile de funcționare a unităților de învățământ din județ sunt actualizate periodic. În fiecare zi de vineri, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Olt stabilește modul în care școlile vor funcționa pentru o săptămână. Singura excepție de la regulă se aplică atunci când rata de infectare dintr-o localitate crește alarmant.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE