Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dincă visează la libertate
28.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1093

Tupeu incredibil al lui Gheorghe Dincă. El a cerut astăzi la Curtea de Apel Craiova eliberarea din arestul preventiv, susținând că este nevinovat și că nu le-a ucis pe cele două fete: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Contestația sa a fost respinsă de magistrați.


 Gheorghe Dincă vrea în libertate. El a contestat la Curtea de Apel Craiova decizia magistraților Tribunalului Olt, care i-au prelungit arestarea preventivă, pentru încă 30 de zile. Susținând că este nevinovat, Dincă le-a spus, astăzi, magistraților Curții de Apel Craiova, că nu le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. La judecarea contestației au fost prezente și mama Luizei Melencu, împreună cu avocata acesteia.
Magistrații Curții de Apel Craiova au respins contestația lui Gheorghe Dincă, acesta rămânând în continuare în stare de arest preventiv. După 6 luni de cercetări în acest dosar, adică în luna ianuarie a acestui an, procurorii DIICOT Craiova au trimis dosarul la Tribunalul Olt, unde va începe judecarea cauzei. Dincă este acuzat pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat şi profanarea de cadavre. Complicele său, Ștefan Risipiţeanu a fost trimis în judecată pentru viol.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020