Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Deficit de personal, la Direcția Anticorupție
07.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 256

Este deficit major de personal la Direcția Generală Anticorupție. Purtătoarea de cuvânt a instituției, comisarul șef Sarmizia Fetcu, a declarat, în cadrul unei vizite la Slatina, că mai este nevoie de angajați în lupta anticorupție. Peste 30% este deficitul de personal la nivel national, în timp ce în Olt mai lucrează doar șapte angajați, cu tot cu șeful serviciului.


Nu doar Poliția, parchetele și judecătoriile se confruntă cu lipsă de personal. Aproape toate instituțiile publice au această problemă: angajați puțini, dosare multe, timp de lucru peste program. Și la Direcția Generală Anticorupție, numărul salariaților este insuficient față de volumul de muncă. Aflată într-o vizită la Slatina, comisarul șef Sarmizia Fetcu, purtătoarea de cuvânt a DGA, a vorbit despre această problemă.
În Olt, șapte angajați lucrează în cadrul Serviciului Anticorupție. Chiar și cu acest deficit de personal, Serviciul DGA Olt își desfășoară activitatea în condiții destul de bune.
În 2018, polițiștii DGA din Olt au lucrat în 36 de dosare, în baza a 38 de ordonanțe emise de procurori. Orice faptă de corupție poate fi sesizată la numărul de telefon 0800 806 806.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE