Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cum arată centrul de vaccinare anti-COVID
29.12.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 5966

Vizită la centrul de vaccinare anti-COVID a reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Slatina. Conducerea unității medicale a vrut să se asigure că totul este pregătit în așteptarea serului salvator. Peste 700 de angajați ai Spitalului Slatina urmează să fie vaccinați împotriva COVID-19.


Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Slatina așteaptă să primească vaccinul anti-COVID-19. Centrul de vaccinare de la Slatina este deja gata, circuitele au fost bine stabilite, iar cadrele medicale au fost instruite. Managerul unității medicale a mers astăzi la centrul de vaccinare să se asigure că totul este pregătit în cazul în care imunizarea ar începe în cel mai scurt timp.
Coordonatorul centrului de vaccinare, medicul Cătălin Pătru spune că fiecare încăpere este pregătită și echipată cu tot ce este necesar pentru o imunizare în siguranță.
Centrul este dotat și cu un spațiu de post vaccinare, în care cei imunizați vor aștepta timp de 15 minute pentru a se asigura că nu vor apărea reacții adverse.
Managerul Spitalului Slatina îi îndeamnă pe toți angajații unității medicale să se vaccineze împotriva COVID-19.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE