Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cu febră, la școală
10.06.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1416

În perioada de pregătire a elevilor pentru examenele naționale, copiilor le-a fost luată temperatura în fiecare zi la intrarea în școală. Săptămâna trecută, patru elevi au fost depistați cu febră. Din fericire, toți au fost consultați de medicii de familie și s-a constatat faptul că tinerii nu erau infestați cu coronavirus.


Încă de la începutul perioadei de pregătire pentru examenele finale, elevii de clasa a VIII – a și a XII – a au fost nevoiți să treacă zilnic printr-un triaj epidemiologic la intrarea în școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, până în acest moment au fost depistați 4 elevi care aveau temperatură mai mare decât limita maximă admisă.
Copiii au fost duși la medicii de familie pentru investigații. Din fericire, niciunul dintre ei nu a fost diagnosticat cu coronavirus. În urma controlului efectuat de specialiști, s-a constatat faptul că cei 4 copii sufereau de alte afecțiuni medicale.
Un alt elev care nu va participa la prima sesiune de Evaluare Națională. Copilul este nepotul bătrânului din Piatra-Olt, care a decedat în weekend din cauza infestării cu coronavirus. Băiatul nu a participat la orele de pregătire din această perioadă, iar în acest moment se află în izolare alături de familia sa.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020