Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
COVID-19│Valul IV, în descreștere
15.11.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 330

Valul IV al pandemiei de COVID-19 a intrat într-un trend descrescător. Odată cu introducerea măsurilor de restricție și creșterea numărului de vaccinări, rata de infectare la nivel județean a scăzut până la 3,74 cazuri la mia de locuitori. Cea mai afectată localitate de la nivelul județului Olt este, în continuare, comuna Rotunda.


 Numărul infectărilor de COVID-19 la nivelul județului Olt este în scădere. În ultimele două zile, numărul de cazuri noi la nivel județean nu a depășit 40, iar asta s-a resimțit și în rata de infectare a fiecărei localități în parte. Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică Olt, doar 15 comune depășesc, în acest moment, pragul de 6 cazuri la mia de locuitori. Aproximativ 50 se află sub pragul de 3 la mie, iar trei localități au zero cazuri.
Prefectul județului Olt mărturisește că panta descrescătoare pe care o înregistrăm se datorează atât măsurilor de prevenire a îmbolnăvirii cu virusul SARS-COV-2, cât și numărului mare de vaccinări.
Pe lângă centrele fixe de vaccinare din fiecare oraș și municipiu în parte, Prefectura Olt continuă campania de imunizare la țară. Conform calendarului echipelor mobile de vaccinare ale DSP Olt, în această săptămână sunt vizate 22 de localități.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE