Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Controale extinse la comercianții din Slatina
03.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 344

O nouă zi de controale la agenții economici din municipiul Slatina. Pe lângă terase și magazinele care expun afară lăzi de înghețată, aparate de cafea și vitrine frigorifice, astăzi, au fost verificate și magazinele care vând produse second-hand și vulcanizările care au scos marfa pe domeniul public, fără aviz în acest sens.


Controalele de astăzi au vizat zona Zahana din municipiul Slatina. Polițiștii au luat la rând toate societățile comerciale, începând de la terase, până la magazine mixte, second- hand-uri, vulcanizări și alți agenți economoci. Și astăzi, neregulile au fost aceleași: ocuparea domeniului public fără a plăti pentru acest lucru. În timp ce unii și-au recunoscut vina și au spus că se vor conforma legii, alții au făcut scandal când au aflat că iau amendă.
O altă vulcanizare, aceeași problemă. De data aceasta un panou de pulicitate ocupa ilegal domeniul public.
Controalele Poliției Locale Slatina vor continua. În urma unor sesizări venite de la cetățeni, care reclamau faptul că multe terase s-au extins ilegal pe trotuare și alte spații publice, polițiștii au început verificările.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE